Disclaimer

Algemeen
Mirjam Otterspeer, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Rotterdam onder nummer 57323674, is verantwoordelijk voor de inhoud van de website www.mirjamotterspeer.nl
Het is niet toegestaan om inhoud, of delen hiervan te gebruiken, te kopiëren of op te slaan zonder schriftelijke toestemming. Als je gebruik maakt van de informatie op deze website geef je aan akkoord te gaan met onderstaande voorwaarden en bepalingen.

Inhoud
Je kunt geen rechten ontlenen aan de gegevens op deze website.
Mirjam Otterspeer streeft ernaar actuele en correcte informatie aan te bieden, maar kan niet garanderen dat alle opgenomen informatie in alle gevallen daadwerkelijk actueel, correct en volledig is.
Mirjam Otterspeer aanvaardt daarom in geen geval aansprakelijkheid in welke vorm dan ook, bij schade of letsel als gevolg van, of voortvloeiend uit het gebruik van de informatie van deze website. Voor eventuele verbeteringen van de opgenomen gegevens houden wij ons aanbevolen.
Mirjam Otterspeer is niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten afkomstig van een van bovengenoemde websites, die door derden van de website worden doorgestuurd, openbaar worden gemaakt of buiten hun context worden gebruikt.
Mirjam Otterspeer kan op geen enkele manier aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de gepubliceerde informatie.

Medische diagnose
Deze site is niet bedoeld als vervanging van een medische diagnose en de lezer wordt nadrukkelijk geadviseerd adviezen van zijn of haar arts op te volgen.
Aan de berichtgevingen die Mirjam Otterspeer publiceert kun je geen rechten ontlenen en niet beschouwen medische diagnose.

Vragen of klachten
Heb je vragen/klachten of opmerkingen over onze disclaimer?
Deze kun je e-mailen naar: mirjam.otterspeer@xs4all.nl