Je hoeft het niet alleen te doen!

Heb je het gevoel dat je er alleen voor staat en dat niemand jouw angst, verdriet en andere heftige emoties begrijpt?

Schaam jij je voor jouw angsten, onzekerheden en verdriet?

Durf je jouw verhaal niet te delen met andere mensen, omdat jij je in het delen met andere mensen vaak niet gehoord, gezien en erkend voelt?

Heb je al heel veel geprobeerd en is er nog steeds niet veel veranderd?

Heb je het gevoel dat je vastloopt in jouw leven?

Ik help je graag.

Want soms kan het delen van jouw ervaringen en wat er allemaal met jou is gebeurd met iemand, die onder andere ook ervaringsdeskundige is en daardoor heel goed begrijpt wat er met jou gebeurt, al een hele stap vooruit betekenen.

Vrijblijvende korte coaching en alvast wat inzichten voor jou

Ben jij nog geen klant bij mij, maar wil je wel graag weten of ik iets voor jou kan betekenen? Wil je jouw worsteling aan mij voorleggen? Vraag gerust een gratis en vrijblijvende inzichtsessie aan. Ik geef er 2 gratis weg per maand ter waarde van 97 euro.

Hoe het werkt? Eigenlijk vrij simpel en laagdrempelig. Ik stuur jou na jouw aanvraag een korte online vragenlijst op. We plannen een tijdstip in en op basis van jouw antwoorden bereid ik mij voor. Want ik ‘zoom’ echt in op jouw situatie. Het gesprek vindt vervolgens plaats via beeldbellen, je mag bij mij langs komen of telefonisch dit gesprek voeren als jij dat fijner vindt. Heel eenvoudig, dat leg ik je dan uit.

Tijdens mijn voorbereiding en in ons gesprek gaan we na waar je nu staat, wat je al gedaan hebt, wat er niet loopt in jouw leven en wat ik eventueel voor jou zou kunnen betekenen. Ik geef je tijdens dit gesprek al wat inzichten mee waar je sowieso wat mee kunt. Lijkt het je wat?

Hieronder lees je reacties van mensen die jou voor gingen

‘’Jij dringt wel meteen door tot de kern zeg! Je liet mij naar mijn problemen kijken op een manier waarop ik er nog nooit naar had gekeken. Echt heel fijn om dit in ons eerste gesprek al meteen te hebben mogen ervaren’’ L. Ergotherapeute (had problemen met haar kinderen)

‘’De spiegel die jij mij voorhield, deed mij realiseren dat ik het anders mocht gaan doen in mijn leven en dat er op het pad van mijn heling en bewustwording nog het nodige te doen was. Ik kreeg mooie inzichten, die mij er meteen toe bewogen om een traject met jou aan te gaan’’ M. CEO van een internationaal opererend bedrijf (voelde zich niet gezien in haar leven)

‘’Ik merkte dat ik in ons eerste gesprek al meteen zaken met jou deelde, die ik met bijna niemand deel. Het voelde goed en als een soort verademing door de inzichten die ik meteen mee kreeg’’. A. Verpleegkundige (worstelde met angst klachten)

Ja, ik wil heel graag zo’n gratis inzicht sessie!

Laat hieronder jouw gegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met jou op voor het inplannen van een afspraak.

 

Aanvraag gratis inzicht sessie

Door je aan te melden ga je akkoord met het ontvangen van e-mail berichten van Mirjam. Je kunt je op elk gewenst moment weer uitschrijven.