Home » Mijn blogartikelen » Ouders » Ga vliegen als een vlinder door de disfunctionele programmering, die voortkwam uit jouw opvoeding, te doorbreken!

Ga vliegen als een vlinder door de disfunctionele programmering, die voortkwam uit jouw opvoeding, te doorbreken!

door | 6 jun, 2017 | Ouders

Volwassenen die als kind zijn opgegroeid in disfunctionele gezinnen en die als gevolg daarvan last hebben van psychische problemen zoals angst, verdriet, minderwaardigheidsgevoelens en zich niet gezien voelen, hebben vaak hun leven gespendeerd aan het blij en tevreden houden van anderen.

Zij zijn vaak alleen maar bezig met het proberen de chaos in hun leven te managen. Het probleem is, dat juist deze chaos altijd hun focus is geweest.

Ben jij opgegroeid in een disfunctioneel gezin?

Als je hier uit wilt breken, als je wilt groeien en vooruit wilt komen, dan mag je jouw creatieve brein gaan leren te gebruiken om te gaan denken aan wat je zou willen bereiken in jouw leven.

Jij kunt de regie nemen over wat jij wilt denken. Dat kun je leren.

Als je de tijd neemt om doelen te stellen, dan maak je connectie met een ander deel van je hersenen. Als je de tijd neemt om te stoppen met focussen op de chaos en de drama’s in jouw leven, dan geef je ruimte, leven en aandacht aan jouw creatieve brein.

Denk aan doelen, wensen en een toekomst die je graag zou verwezenlijken, maar die je niet voor mogelijk hield. Houd je focus op deze mooie toekomst, maak contact met hoe jij je zou voelen als je dat gerealiseerd zou hebben en zie hoe jouw realiteit begint te veranderen.

Stel je voor dat een rups weigerde om zich terug te trekken in zijn donkere cocon. Stel dat een rups te bang zou zijn om te vertrouwen op zijn pure, zuivere instinct, dat aangeeft om naar binnen te keren in de cocon. Stel dat jij jouw angst zou laten overheersen en dat jouw angst jou zou belemmeren om diep in jezelf te kijken en jouw zuivere intuïtie te gaan volgen. Dan ben je net als die rups die zijn zuivere instinct niet volgt en daardoor zal sterven voordat ie de kans heeft gehad om zijn prachtige ZELF te ontdekken en te transformeren tot een prachtige vlinder.

Ontdek de prachtige vlinder die jij werkelijk bent door jouw eigen, heilige zuivere intuïtie te leren volgen.

Ik begeleid jou om door de disfunctionele programmering te breken door diep in jezelf te gaan kijken naar jouw blokkades en deze op te ruimen, zodat jij kunt transformeren naar die prachtige vlinder.

Schrijf je in voor mijn gratis weggever!

Dan krijg je een geluidsbestand, waarin je wordt geleid naar een verbinding met jouw stabiele, onverstoorbare kern. Hierdoor ga je meer rust, stabiliteit en bewustzijn ervaren.

Blijf op de hoogte

Over mij

De angst, de pijn en het verdriet die ik heb ervaren en die ik heb overwonnen mogen niet voor niets zijn geweest. Ik ervaar grote voldoening als ik mensen mag begeleiden vanuit mijn ervaring, mijn deskundigheid en mijn heldere intuïtie, zodat zij ook hun angst, pijn en verdriet los kunnen laten.

Gerelateerde artikelen

Tweet
Share
Share
Pin1