Home » Mijn blogartikelen » Ouders » Het is niet jouw schuld, het komt door jouw opvoeding

Het is niet jouw schuld, het komt door jouw opvoeding

door | 23 sep, 2017 | Ouders

Kinderen absorberen energieën in hun thuis situatie. Deze energieën creëren neurologische, chemische en emotionele patronen. Ook creëren deze patronen een manier van reageren in relaties tussen mensen. Het ontstaan van deze patronen is niet de schuld of de fout van deze kinderen.

Deze patronen kunnen veranderd worden.

Welke energieën heb jij geabsorbeerd toen je kind was? Welke patronen, welk geloof, welke ideeën, welke theorieën over de wereld en het leven, en welke manieren van reageren zijn er geprogrammeerd in jouw onderbewustzijn?

Zelfs als jouw thuissituatie, toen jij kind was, niet geweldadig was, maar jij je bijvoorbeeld genegeerd voelde en jij je voelde alsof je er niet toe deed en jij niet belangrijk was, kan ook een vorm van mishandeling zijn. In essentie kun je hierdoor geleerd hebben om jezelf niet belangrijk te vinden en kun je jezelf gaan negeren.

Word wakker en word je bewust van deze patronen in het onderbewustzijn, die jou er van weerhouden om te genieten van jouw leven op aarde.

Als je je ongelukkig voelt kan dat komen omdat je nog geen onbewuste programmering voor een gelukkig leven hebt gecreëerd.

Je hebt recht op een geweldig leven ondanks hetgeen dat je hebt ervaren toen jij kind was. Zelfs als jouw ouders hun best deden, dan nog kunnen hun pogingen doorspekt zijn geweest met een energie van bijvoorbeeld tekortkoming of armoede. Als je je niet bewust wordt van deze patronen en je deze energetische patronen niet heelt, dan kan jouw leven bijvoorbeeld bestaan uit tekort en armoede. Je kunt je dan bijvoorbeeld onbewust geen overvloed, rijkdom, aandacht, zorgeloosheid en plezier waard voelen.

Daarom is het belangrijk om aandacht te besteden aan wat er in jouw innerlijke wereld en in jouw onderbewustzijn gebeurt, ook al weet je bewust heel goed dat je niet in armoede en tekort wilt leven.

Als je geen aandacht besteedt aan deze energetische patronen binnenin jou, dan kan de wereld om jou heen niet gaan veranderen.

Dat is niet jouw schuld, maar dat komt door jouw programmering.

 

Wil je meer weten?

Schrijf je dan in voor mijn gratis weggever door op onderstaande knop te klikken.

Blijf op de hoogte

Over mij

De angst, de pijn en het verdriet die ik heb ervaren en die ik heb overwonnen mogen niet voor niets zijn geweest. Ik ervaar grote voldoening als ik mensen mag begeleiden vanuit mijn ervaring, mijn deskundigheid en mijn heldere intuïtie, zodat zij ook hun angst, pijn en verdriet los kunnen laten.

Gerelateerde artikelen

Tweet
Share
Share
Pin1